
Klantenservice
Hoe wordt het buffet verwarmd?
Het buffet wordt geleverd met speciale buffetschalen. Deze vul je met ongeveer 1 cm heet water. De bakken met gerechten plaats je in de buffetschalen. Vervolgens plaats je de deksel op de buffetschalen (let op! Deze zitten op zijn kop in de warmhoudschalen) en steek je de bijgeleverde brand pasta potjes aan. De brandpasta potjes branden ongeveer 3 uur, wij leveren voldoende extra brandpasta potjes bij jouw buffet om het eten warm te houden.
Even goed doorroeren waar nodig en dan kan je genieten van een heerlijk buffet!
Hoe lang moet ik wachten tot mijn buffet klaar is om van te eten?
Na het aansteken van de brandpotjes is het afhankelijk van het aantal personen hoe lang het duurt tot jouw buffet warm genoeg is om van te genieten. We hanteren de volgende richtlijnen als advies:
- tot 16 personen, 1,5 uur.
- 17 tot 24 personen, 2 uur.
- 25 personen of meer, 2,5 tot 3 uur.
Wij leveren voldoende extra brandpasta potjes bij jouw buffet om het eten warm te houden. Vergeet de gerechten niet tussendoor eens goed door te roeren!
Hoe lang brandt het brandpasta potje?
Een brandpasta potje brandt ongeveer 3 uur. Wij leveren voldoende extra brandpasta potjes bij jouw buffet. Zo kan jij zo lang als mogelijk genieten van een warm buffet!
Hoe blijft mijn eten vers tot de start van mijn feestje?
Onze producten zijn altijd vers, want dat smaakt het allerlekkerst. De houdbaarheid van het eten is daardoor wel beperkt. Belangrijk is wel dat je het eten goed gekoeld en afgedekt bewaart. Doe je dat niet, maak de versproducten dan zo snel mogelijk op (geen straf, lijkt ons).
Handig om te weten:
- Wij leveren jouw bestelling in speciale thermoboxen, je hoeft dus geen ruimte vrij te houden in je koelkast. Jouw bestelling blijft 12 uur lang vers gekoeld in deze thermoboxen.
- Vanaf 35 personen zetten wij het buffet klaar en zijn de thermoboxen niet nodig.
- Leg de producten nooit in de zon of in een warme ruimte.
- Vries alleen vlees in als dit gekoeld is gebleven in de thermoboxen of in je eigen koelkast.
- Sauzen en salades zijn beperkt houdbaar. We raden je aan deze niet in te vriezen.
Hoeveel ruimte heb ik nodig om mijn buffet neer te zetten?
Om het gehele buffet (warme, koude gerechten maar ook borden en bestek) netjes neer te kunnen zetten heb je een tafel van minimaal 1 meter breed en 90 cm diep per 10 personen nodig.
Op deze manier is er altijd voldoende ruimte om alles neer te kunnen zetten.
Moet ik het stokbrood nog afbakken?
Het stokbrood is al vers afgebakken en komt rechtstreeks van de warme bakker. Klaar dus om heerlijk op te eten. Het wordt wel ingepakt in speciaal vers houd folie om de kwaliteit van het stokbrood te behouden.
Wil je de stokbroden lekker warm en knapperig hebben? Dan kan je deze natuurlijk nog even 3 minuutjes in de oven doen op 180 graden.
Wat is de kwaliteit en herkomst van het vlees en de vis?
De Buffetten Boer heeft een samenwerking met een ambachtelijke slagerij en visboer. En dat proef je! Het vlees en vis is zeer kritisch door ons geselecteerd. Speciaal voor een heerlijk buffet. Altijd van hoge kwaliteit, heerlijk mals en uiterst vers. Alles voor de beste smaakbeleving!
Bekijk hier al onze buffetten.
Ik heb een klacht wat nu?
De Buffetten Boer doet zijn uiterste best om alles 100% goed voor je te regelen, perfectionisten als we d’r zijn. Maar geloof het of niet, we zijn ook gewoon mensen. Dus heb je een klacht, dan horen we dat graag. Je kan ons bellen (0342 – 49 00 47) of mailen (info@debuffettenboer.nl). Wij zorgen dan voor een goede oplossing.
Krijg je niet binnen een redelijke termijn een antwoord van ons? Of is onze oplossing niet aanvaardbaar voor je? Dan kun je een klacht indienen bij Webshop Keurmerk (http://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/)